Saturday, January 15, 2011

aku hilang 14 kg dalam 2 bulan!

ni cerita betul.

dalam 2 bulan aku hilang 14 kilogram. berat badan ye.. rujuk sini dulu..

hari ni aku timbang aku hilang lagi 6.8 kilogram.

nak tau cara aku kurangkan berat badan? boleh-kalau ada permintaan.free. aku akan share kat blog aku ni.

jangan takut, ini cara betul, insya-Allah. takda makan ubat ke supplement ke.. aku tak guna apa2 produk pun..

ok - aku nak makan kentaki esok.

p/s - aku tak guna produk Dr Rozmey. aku tak kata produk dia tak bagus, tapi aku tak sempat tengok 2 Alam. sigh!

5 comments:

  1. sungguh ke? aku nak tau jugakk

    ReplyDelete
  2. azat : betul la... bukan main2.. heh heh
    dahlia : boleh, nanti2 saya buat post pasal benda ni.. keep on reading.. he he he

    ReplyDelete
  3. ADfeez : sabar... coming soon . he he he

    ReplyDelete