Sunday, January 9, 2011

pasar pagi seksyen 13 + amcorp mall !

hari ni hari merayau-rayau.

mula-mula pergi shah alam. pasar pagi kat stadium tu. dah makin besar aku rasa. tapi dah makin kurang best. tak macam dulu-dulu, time aku duduk shah alam. 10-12 tahun dulu. masa tu kitorang panggil car boot sale. cari buku, gerai bundle, barang2 2nd hand. sekarang dah kurang best. yang best sebab dh ada gerai makan yang banyak. itu je. :)

lepas tu merayau ke amcorp mall. dah lama tak datang sini. tempat ni masih ok. best - aku suka. jumpa jugak buku yang berkenan + harga yang sangat menarik walaupun aktiviti tawar-menawar belum dijalankan. so tak payah nak tawar2 - harga sangat manis.

sapa-sapa yang rasa sunyi bila weekend tu sila berkunjung ke tempat-tempat ni.

itu saja. saya nak tidur..

1 comment:

  1. suke beno x ajak aku kalo kau keluar kan...huhuuu

    ReplyDelete